zzxx

Apples design er behageligt og flot. Det går derfor bedst sammen med andet design som er ligeledes. Og vi kender det jo nok altid. Man ender med at sidde på den i lang tid. Nogle gange går hele aftenen blot på den. Og hvis du er personen som tit gør det, altså bruger meget tid på din Mac, så skal du også gøre det ordentligt! Afhængig om det er arbejde eller fritid, så skal du kunne sidde på en behagelig måde. Du skal Din krop skal være i balance for at dit sind kan være det og du kan få den ultimative Mac oplevelse. Læs med her hvordan du får det, ved at vælge den rigtige lænestol eller stol til dit brug.

Arbejdet er vigtigt

Hvis du bruger maccen på arbejdet, er det vigtigt du sidder ordenligt imens. Både på arbejdet, men også derhjemme. Hvis man arbejder på en hvilken som helst pc, så ender man med at sidde ned i mange timer. Så hvis ikke man vælger at stå op imens man arbejder, så er det vigtigt at din krop sidder i en god og behagelig position i alle disse timer. Ellers giver du dig selv og din krop langvarige konsekvenser og permanente skader. Som nævnt ovenover, så skal kroppen være i balance for at sindet kan være i balance, og hvis du har fået en permanent skade i din krop, kan det være svært nogensinde at få sindet i ro igen. Så gør dig selv og din fremtid en tjeneste og find en god stol til dig selv.

Når vi snakker om arbejdes stole, så er der få punkter man skal ramme. Man snakker nemlig om, at alt blodet skal kunne flyde igennem din krop for at kroppen har det godt. Det gør du kun ved at sidde på en bestemt måde: nemlig skal alle leddene være 90 grader ellers stopper man for blodet. Det er derfor arbejdsstole er formet som de er og er så lange som de er. De skal komplimentere din krop og sørge for at du sidder ordentligt i den. Derfor er det også vigtigt at du sidder rigtigt i din arbejdsstol, hele tiden!

Men når du surfer i fritiden

Når vi så derimod snakker om fritiden, så gælder nogle andre regler. Her handler det jo ikke om at du skal kunne fokusere dig så bedst muligt, her skal du bare kunne slappe af. Derfor kan du finde nogle fede lænestole, som tillader dette. Du kan til og med og finde en masse billige lænestole, som også er verdensklasse. Stil behøver ikke at koste kassen. Nu skal du bare finde typen, som du finder mest behagelig. Hvor langt ned vil du sidde og hvor blødt skal du ligge? Disse er valide spørgsmål, hvis du skal ligger her i lang tid og slappe af imens. Det skal helst være således, at din krop kan lades op her også. Så kan du være der som en enhed, sammen med din Mac, hvor i begge lader op og hygger jer. Put noget hyggeligt musik på og tænd for pejsen.