zzxx

Vil du gerne sikre dit barns udvikling? Der er mange måder, hvorpå du kan give dit barn lidt ekstra fordele i deres udvikling, men i blandt de mest populære og effektive metoder finder du babyrytmik. 

Babyrytmik handler om musik, det handler om bevægelse, og det handler om jeres forhold til hinanden. 

Baby med guitar

Babyrytmik til jer

Hvad er babyrytmik? Hvis du ikke har hørt om konceptet før, kan det være svært at vide, hvad det handler om. Babyrytmik er en type holdtræning for babyer sammen med deres forældre. 

Der er fokus på rytme, musik og sang, som alle har stor effekt på dit barns videre udvikling, både mentalt og fysisk. Miljøet vil være trygt og velinformeret, og du vil selv være en aktiv del af aktiviteterne, så du kan føle dig sikker og komfortabel, både på barnets og dine egne vegne. 

Du kan læse meget mere om babyrytmik og børnerytmik ved at klikke ind på https://pernilles-boerne-babyrytmik.dk.

Barnets udvikling

Hvordan påvirker babyrytmik barnets udvikling? Babyrytmik stimulerer barnets sanser ved brug af sang, små instrumenter og klap. Disse øvelser styrker barnets finmotorik, men det har ikke kun fysiske fordele. 

Det styrker nemlig også barnets kognitive evner, som også er vigtige at arbejde med. Derudover er det jo en holdaktivitet, så barnets sociale evner vil også blive udviklet. De vil opleve socialt samvær både sammen med dig og med andre børn, og det kan være ekstremt gavnligt i fremtiden. 

Som resultat vil dit barn opnå bedre selvværd, højere livskvalitet, bedre kropsbevidsthed og mere livsglæde.

Jeres forhold

Udover at babyrytmik styrker barnets udvikling, styrker det også jeres forhold. Din rolle som forælder træder i kraft, fordi det er en aktivitet, som I går til sammen. Det er altså ikke noget, hvor du overlader dit barn til en anden voksen; du er selv en vigtig del af holdet. 

Selvom fokus er på barnets udvikling, betyder det ikke, at det vil være kedeligt for dig. Det vil nemlig også være super lærerigt for dig; det er utroligt fascinerende at vidne sit barns udvikling, og med babyrytmik vil du være vidne til både store og små øjeblikke.

Babyrytmik eller børnerytmik?

Et barn på 4 år er meget længere i sin udvikling end en baby på 6 måneder, så derfor er der forskellige rytmikhold for forskellige aldre. Husk at vælge et hold, der passer til dit barns alder og behov, og så de kan omgås deres jævnaldrende på holdet. 

Børn vil have gavne af rytmik uanset deres alder, men det kommer stadig an på hvilken form for rytmik, som de træner.

mor og barn

Bestil online

Lyder babyrytmik som noget for dig? Det er en aktivitet, der noget, for de fleste forældre, der vil deres barn det bedste. Babyrytmik sikrer dit barns fysiske udvikling, deres sociale udvikling, deres kognitive udvikling og udviklingen af jeres forhold som barn og forælder.