zzxx

At være chef for en virksomhed indebærer mange arbejdsopgaver. Man skal være en person, medarbejderne kan betro sig til, man skal have humor, sans for struktur og være retfærdig, flink og dygtig. 

En god chef er både personlig og kan finde ud af at skille det ad fra arbejdet. Som sagt vægter det personlige dog en del, og især i juletiden kan man nemt score nogle gode point som chef, ved at give sine ansatte nogle fine julegaver. 

gaver

Den gode chef

Enhver der nogensinde har siddet i en lederstilling ved, at det kan være svært til tider. Som chef skal man være meget på én gang, og vigtigst af alt skal man være tilgængelig til alle tider og være en tillidsfuld person overfor sine medarbejdere. En chef skal kunne have mange bolde i luften, og nogle gange skal en chef træffe svære beslutninger. Som medarbejder er det utrolig vigtigt at vide, at man har en kompetent og dygtig chef, som man også på et vis plan kan identificere sig med. På den måde styrkes kommunikationen. Det gode forhold går selvfølgelig begge veje, og det er forudsætningen for et godt samarbejde.

arbejdsplads

Bidrag til den gode stemning

Et godt arbejdsmiljø er uhyre vigtigt for effektivitet, innovation, åbenhed og god kundeservice. Er medarbejderne utilfredse, bliver kunderne det også. Og det vil i sidste ende også have en indflydelse på dig som chef. Derfor er det første led i vejen til at blive en endnu bedre chef også at bidrage til den gode stemning på arbejdspladsen og gøre alt for, at ens medarbejdere trives. 

Dette kan man gøre ved at holde morgenmøder, investere i en god kaffemaskine til pauserummet eller blot indføre en større gennemsigtighed. Nogle gange er det dog også en god idé at overveje, om en lønforhøjelse, gave eller en julebonus er mere passende “belønning”.

julegave

De bedste julegaver

Op til jul er der ofte en masse arbejdsrelateret stress. Der skal færdiggøres regnskab og sendes regninger ud, mens der også på hjemmefronten er meget, der skal ses til. I disse perioder kan man som chef med fordel være en smule mere imødekommende overfor sine medarbejdere, og det er helt sikkert en god idé at give julegaver til medarbejdere ved hjælp af sin mac. Via sin mac kan man nemlig opdage de bedste gaver på nettet, og nogle hjemmesider kan hjælpe med at sammenstille gaver i bestemte prisklasser. De muliggør også, at ens medarbejdere kan vælge den gave, de selv foretrækker.